"Meget godt bestått"!

Per Lauritz Lien • 14. februar 2024

Lærekandidaten vår i SMAK arena besto sin kompetanseprøve i institusjonskokkfaget fredag i forrige uke.

Lærekandidaten vår i SMAK arena, Amund Melby, besto sin kompetanseprøve i institusjonskokkfaget fredag i forrige uke.

 

Han oppnådde best mulig resultat med «Meget godt bestått»- fantastisk bra jobbet!

 

Vi gratulerer Amund med den strålende prøven han avla, hvor han virkelig fikk vist frem ferdighetene sine. Vi gratulerer også hans veiledere med fantastiske resultater som følge av god oppfølging og støtte. 


Visste du at Sens er godkjent lærebedrift innen flere fag, blant annet ernæringskokkfaget (tidligere kalt institusjonskokkfaget)?





Av Siri Hardangen 1. november 2024
Den 19. oktober arrangerte Sens Gruppen for første gang “Åpen familiedag” ved vårt hovedkontor på Løren i Oslo.
Av Bonni Grimsgaard 10. september 2024
Bidra til økt bærekraft innen ordinært arbeidsliv
Av Siri Hardangen 4. september 2024
Equass-revisor forteller om resultatene av Sens Gruppens nylige re-sertifisering i Equass: Europeisk kvalitetssikringssystem for sosialtjenester.
Miljøfyrtårn = bærekraftig drift
Av Bonni Grimsgaard 21. august 2024
Vårt hovedkontor er Miljøfyrtårn-sertifisert.
Av Bonni Grimsgaard 8. august 2024
Fem, enkle grep kan øke hverdagsgleden!
Av Rina Zeka og Eva Rusten 26. juni 2024
Sens og 4Service deler sine erfaringer. 
Av Per Lauritz Lien 21. juni 2024
Vi gratulerer lærekandidat Magnus Dalen med bestått kompetanseprøve.
Av Eilsabet Askjer Nordahl 5. juni 2024
En av våre dedikerte medarbeidere i VTA går nå over til en fast VTO-stilling i Sens.
Av Karoline Nilsen Skeid 22. mai 2024
Alle mennesker har rett til arbeid og rett til å selv velge sin yrkesvei. Det er nedfelt i Den Europeiske menneskerettighetskonvensjonen og inntatt i norsk lov.
Av Siri Hardangen 26. april 2024
Sens Arbeidsinkludering, en del av Sens Gruppen, ble denne uken anerkjent som nummer 6. blant Norges beste bedrifter (i vår kategori) av Great Place to Work Norge!
Flere nyheter
Share by: